Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
2006. godina

PRIZNANJE ZA STVARALAČKI RAD
 
Stanko MazorGrad Ogulin dodjeljuje priznanje za stvaralački rad gospodinu Stanku Mazoru - posthumno, za izuzetan doprinos i svestrani rad u Društvu "Naša djeca" i Puhačkom orkestru DVD- a Ogulin.

Stanko Mazor rođen je 1950. godine u Ogulinu, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju, a potom diplomirao na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te postigao zvanje profesora pedagogije i sociologije.

Na početku svoje profesionalne karijere radio je kao školski pedagog u srednjoj školi u Ogulinu, a potom u Uredu državne uprave na radnom mjestu stručnog savjetnika za prosvjetu, brigu o djeci predškolske dobi, osnovno i srednje školstvo, kulturu, sport i tehničku kulturu, gdje ga je profesionalni rad sa djecom i kulturom potakao na veći društveni angažman na tom polju.
 
Od rane mladosti privlačila ga je glazba, pa je tako svirao u bendu Optičari s prijateljima i postao članom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ogulin i Puhačkog orkestra DVD-a, kojeg je vodio dugi niz godina kao predsjednik Savjeta i osmišljavao njegove nastupe i image orkestra, nastupajući tako u Gradu Ogulinu, diljem Hrvatske i inozemstva, na smotrama puhačkih orkestara i raznim manifestacijama. Povodom 130. obljetnice osnutka DVD-a Ogulin, sudjelovao je u izradi Fotomonografije DVD-a Ogulin, kao član uređivačkog odbora.
 
Kao dugogodišnji predsjednik Društva Naša djeca Ogulin, zajedno sa svojim suradnicima provodio je brojne akcije i idejno osmišljavao brojne aktivnosti sa djecom i za djecu. Tako je u okviru DND-a Ogulin osnovao dječje lutkarsko kazalište Kakadu, Ogulinske mažoretkinje- popularno nazvane "mazoretkinje" te provodio mnoge programe: Za osmjeh djeteta u bolnici, Roditeljski domjenak, Dječji forum, Dane dječje radosti, Dječji tjedan, Male mačkare, Male astronome.
 
Pokreće dječji pjevački zbor Tintilinići, žensku pjevačku grupu Rolerice, a pomaže i u osnivanju Dječjeg zbora Klinci Ogulinci.
 
U okviru Saveza Društava Naša djeca Hrvatske, čiji je bio potpredsjednik, pokreče akciju Gradovi i općine prijatelji djece u kojoj je i Grad Ogulin.

Najveći uspjeh zahvaljujući Mazorovoj upornosti i velikoj angažiranosti postigle su Ogulinske mažoretkinje, osvojivši jednu srebrnu i dvije brončane medalje na državnom, te srebrnu i brončanu medalju na europskom natjecanju u Češkoj i Engleskoj.
 
Cijeneći Stankov veliki doprinos u razvoju mažoret plesa, Hrvatski mažoret savez ustanovio je godišnju nagradu pod nazivom "Stanko Mazor"
 
Stanko Mazor umro je 2006. godine u 56. godini života i za sobom je ostavio neizbrisiv trag humanosti i ljubavi prema svakom čovjeku, a osobito prema djeci.

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza