Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Vrhovni ogulinski maškaradni sud nakon niza dokaza donio presudu Imbri

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Dana 27-og, mjeseca veljače, 2011. je Gospodnja Godina, donesena je  pisana odluka za Imbru, kojega najmanje krasi titula dobrog i poštenog  gospodina, sa Vrhovnog ogulinskog maškaranog suda, donesena je od strane sudskoga vijeća slijedeća


PRESUDA

Vrhovni ogulinski 
maškaradni sud nakon niza dokaza donio presudu Imri


Dragi klinci Ogulinci, drage nam klinke Ogulinke, i roditelji dragi skriveni ispod neke maske, krinke, svi ste danas svjedoci ovoga podugačkog štiva, jer vidjet ćete  koja je osoba najviše za sva zlodjela kriva, osoba koja nam je donijela  samo loše stvari, u stvari, koja nije pomogla da pređe cestu, onoj staroj i jadnoj baki Bari, i koja joj se smijala, i osoba koja se je svaki dan  samo opijala. Sve je to loše, jer se samo dobra dijela i dobre čini  cijene, i to su stvari za koje ne vrijede kune ni euri, stvari koje  nemaju cijene. Dobro djelo ne možete kupit, nema cijenu kao u trgovačkom  centru da košta 15 kn i 97 lipa, zato budite dobri roditeljima svaki dan, svaki baš tjedan. Ma ne bojte se, nećete završit kao Imbre ovaj, ali dobar  roditeljima svakako biti probaj! Sada će te vidjet, ma vidjeli ste već  sve ali ćete i čuti, kako Imbre samo šuti, jer kriv je, i neće reći da nije, jer nije dobar i ne krije, a presudu koju smo mu donijeli za sva  loša djela
 , donijela su naša maškarosudna tijela! Pozorno slušajte!

Vrhovni ogulinski  maškaradni sud nakon niza dokaza donio presudu Imri

To što vam roditelji nisu mogli kupiti više igračaka, kriv je Imre jer je  lista njegovih grijeha podugačka, a i ona pračka, koju ti je tata kupio za rođendan, kao dar, koja je nestala netragom, ukrao ju je Imbre  zaključili smo našom istragom. Koliko je prački imao i drugih igračaka, u  posjedu, kod njega ne možeš doći kući i sjediti u trosjedu, sve smo  našli kod Imbre, i one male plišane tigrove, i zebre male, i autiće koji  vam doma u kolekciji fale. Ali Imbre mislili smo da si muško, a i  djevojčicama si lutkice ukro, e Imrbo njuško! Našli smo i set vlakova sa  stazama i prugom, svuda si bio i krao, Lomostom, Zagorjem, Desmericama,  Svetim Petrom, Prapučama i Strugom! Nema gdje nisi svoje prste imao, a  kada smo te sudili samo si govorio JESAM i glavom si potvrdno klimao! I  nisi se kajao niti djeci izvinio! Ali sud te maškarani snimio!

Vrhovni ogulinski   maškaradni sud nakon niza dokaza donio presudu Imri

Trpao  si djeci da jedu samo slatkiše, bombone i čokolade, a znaš da su za zdrave zubiće i zdravlje najbolje, mamina kuhinja, zelje, grah,  krumpirići, juha a ne čokoladne rolade. Sve je to fino, a od toga ćete  stalno biti zdravi i moći će te uvijek ići u kino, slatko kvari vaše zube, a zubara se bojite, jer i kod njega dugo čekate i stojite, a sve  je to kriv Imre, i ne morate od sada zubara da se bojite. Ni doktora kad  vam sluša pluća, ni da će vam igračke nestajat i biti potrgane, sigurna  vam je sada kuća. Još jednom vam kažem i ne lažem, zelena je hrana za  zdravlje uvijek prava znaju to vaši tata i mama.

Vrhovni ogulinski   maškaradni sud nakon niza dokaza donio presudu Imri

Niste ih baš  slušali, pa niste vi krivi već Imbre, znamo mi zločesti ste bili jer ste  Imbru poslušali. On je kriv, on je zločest, vidite ga kako je sada  pokisao i siv. U školi ste dobivali malene porcije za jest, i to je bio slučaj čest. Ma opet smo uhvatili Imru kako je hranu jeo, zato i je sav ovakav mastan i debeo. Sram ga bilo pojel bi i pepeo. A sad ono što  sigurno niste imali pojma, da za loše ocjene tko kriv je, pa pogodit će te odma.

Vrhovni ogulinski   maškaradni sud nakon niza dokaza donio presudu Imri

Recite svi u glas jer znam da znate, recite mu ime svi ne bojte se našu zaštitu imate KRIV JE …….

Zašto  ste dobivali jedinice u imenike svoje, zato jer se Imre dvojke nije  mogao dočepati, e to je, pa je vama skretao pažnju da se i vi okrećete  oko kolca, kao janje ili prase na ražnju. Ma baš je bezobrazan taj  Imbre, baš neki, i nije čitao lektire a ona je zanimljiva i puna znanja a  ne bez bezveze kako su vam neki bili rekli. Ma opet njima je to rekao  naš krivac, i nije baš emotivac, nikada nije imao curu pa je htio da ni vi nemate simpatije, cure, dečke, ma i zbog toga dobit će po turu.

 Vrhovni ogulinski   
maškaradni sud nakon niza dokaza donio presudu Imri

Ima  još dosta toga što je Imbe činio, i zlodjela koja je na vašu štetu, djeco i roditelji dragi počinio, ali svemu lošem dođe kraj, znaj, i  danas je i njemu nadam se da ga ipak nakon svega dragi Bog poziva k sebi da ga nauči u čemu je bio loš, i da sve loše nakon svega djeco kao papir bacimo u koš!

Vrhovni ogulinski   maškaradni sud nakon niza dokaza donio presudu Imri

Imbre, sada ovom presudom, djecu  oslobađaš njihovih patnji, i zatvorit ćemo tvoja zlodjela tiho ali u  našoj pratnji! Kriv si za sve to sada znamo svi, a jednoglasno kažite  sada IMBRE KRIV SI TI!

Vrhovni ogulinski   maškaradni sud nakon niza dokaza donio presudu Imri

Djeco budite roditeljima i dalje dobri i dragi to poručujem vam glavni maškaranosudac ovim pismom, Zagy!
 

Tekst: Marin Zagy Puškarić
Fotografije i film: Ivan Puškarić Studio

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik