Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Hrvoje Magdić i u narednom četverogodišnjem mandatu vodit će Udrugu Oda prijateljstvu

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Hrvoje Magdić i u narednom četverogodišnjem mandatu vodi Udrugu Oda prijateljstvu

Udruga Oda prijateljstvu osnovana je 28. prosinca 2006. godine s ciljem pomaganja teško oboljeloj djeci i mladima grada Ogulina i okolice. Udrugu su osnovali prijatelji i roditelji pokojne Antonije Turković koja nas je napustila u 20 - toj godini života nakon teške bolesti.

Ime Udruge simbolično je povezano s imenom Antonijine zbirke stihova Oda životu. Svoju zbirku Antonija je posvetila prijateljima na čemu joj oni zahvaljuju Odom prijateljstvu.

Nakon četiri godine uspješnog rada Udruga je ostvarila mnoge zapažene projekte i ideje o kojima je na Skupštini govorio predsjednik Udruge Hrvoje Magdić u svojem izvještaju. Kao najveći projekt Udruge izdvojen je festival duhovne glazbe Tonkafest koji će se u svibnju održati po peti put u Ogulinu. Festival koji je spomen na Antoniju, ali i mjesto okupljanja najvećih imena duhovne glazbe iz Hrvatske i susjednih zemalja. Pokrovitelj Festivala je Grad Ogulin, a u četiri godine postojanja Festival je postao jedno od kulturnih obilježja Grada, ali i cijele regije jer je jedini takav Festival u Karlovačkoj županiji i Gospićko-senjskoj biskupiji.

Hrvoje Magdić i u narednom četverogodišnjem mandatu vodi Udrugu Oda  prijateljstvu

Od ostalih projekata Udruge spomenuta je organizacija  koncerta najpoznatije hrvatske klape Cambi, dva koncerta klape Nevera i jedan koncert klape Maretta, koncerti Luke Balvana i Davora Terzića za Dan života, koncerti Hladnog piva, Baruna, Ruswaja i Đentlmena, koncerti grupe Speen te ogulinskih bendova, dvije humanitarne aukcije slika, radionice i izložbe ukrasa i nakita za blagdane, tri lutkarske predstave u suradnji s Dječjim vrtićem Bistrac, humanitarni party u City baru, tiskanje proširenog izdanja zbirke Oda životu Antonije Turković, hodočašća za članove u Rim i Poljsku, izlet na Plitvice, sudjelovanje u programu Advent u Ogulinu i mnoge druge vrijedne akcije i inicijative.

Hrvoje Magdić i u narednom četverogodišnjem mandatu vodi Udrugu  Oda  prijateljstvu

Udruga je vrijednim radom i organizacijom prikupila u četverogodišnjem mandatu Predsjedništva 304.201,00 kunu koje je donirala u 30 obitelji s područja Ogulina, Hreljina, Zagorja, Josipdola, Plaškog i Saborskog. Najmlađa osoba kojoj je donirana pomoć ima 2 godine, a najstarija 35 godina. Najčešće bolesti su cerebralna paraliza, leukemija i šećerna bolest. Na kraju izvještaja predsjednik Udruge gosp. Magdić zahvalio je na suradnji svim članovima, Gradu Ogulinu, Pučkom otvorenom učilištu, Športskoj zajednici, Dječjem vrtiću, Društvu naša djeca, Općinskom državnom odvjetništvu, križarima iz Ogulina i Josipdola i mnogim drugima koji su s Udrugom surađivali poput patronažnih sestara ili predstavnika medija koji prate rad Udruge od početaka.

Blagajnica je podnejela financijski izvještaj, a potom su oba izvještaja jednoglasno usvojena. Za predsjednika Udruge ponovno je izabran Hrvoje Magdić, za zamjenike Branka Turković, Sani Francetić i Sanja Drenšek, za tajnicu Manuela Mihaljević Sabljak, za blagajnicu Vedrana Sabljak, a za članove Zlatko Turković, Jasmina Stipetić, Gordana Peraković Turković i Branko Rumenović.

Hrvoje Magdić i u narednom četverogodišnjem mandatu vodi Udrugu   Oda  prijateljstvu

Pohvale u radu Udruzi izrekao je gradonačelnik Grada Ogulina Nikola Magdić rekavši da je ponosan što Grad ima Udrugu koja ovako predano radi na pomaganju onima kojima je pomoć potrebna. Izneseni su i planovi za iduću godinu (tamburaški koncert, koncert protiv nasilja, koncert ženskih klapa, peti Tonkafest, hodočašće u Lurd i drugo) koji pokazuju da možemo očekivati i u idućem mandatu dobre rezultate ove Udruge.

Manuela Mihaljević Sabljak

 

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik