Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Prijem športaša kod gradonačelnika

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Prijem športaša kod gradonačelnika
Gradonačelnik Nikola Magdić sa svojim zamjenicima Tonom Radočajem i Vladimirom Kubelkom primio je športaše koji su na nedavnim natjecanjima postigli određene i značajne rezultate.


Prijem je upriličen  u srijedu 29. prosinca 2010. u Gradskoj vijećnici. Na prijemu su bili mladi športaši: predstavnici gimnastike, kuglačice i jedna športašica članica Udruge slijepih i slabovidnih Ogulin.

Sve nazočne pozdravila je Karmela Matić voditeljica protokola na prijemu športaša i stručna suradnica Grada Ogulina za odnose s javnošću. Pozdravila je nazočne kuglačice iz Ženskog kluba "Ogulin" s trenericom Ružicom Neralić i predsjednikom kluba Darkom Pribanićem koji je ujedno i predsjednik Športske zajednice Grada Ogulina, gimnastičare iz Gimnastičkog kluba "Sokol" s trenerom Marinkom Jurašićem i predsjednikom kluba Jankom Lipošćakom i posebno srdačan pozdrav našoj novoj športašici Ljerki Volf sa vrhunskim rezultatima u elektronskom pikadu za slijepe kao i u kuglanju.

Prijem športaša kod gradonačelnika

Prigodnim riječima obratio se nazočnima gradonačelnik Magdić, rekavši da se Grad ponosi s velikim brojem športskih udruga u koje ulaže i vrlo je zadovoljan povratnim rezultatima naših športaša koji time opravdavaju ulaganja pronoseći ime našeg Ogulina ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu.

U Karlovcu, 4. prosinca 2010. u Školskoj sportskoj dvorani Mladost na 19. prvenstvu Hrvatske u sportskoj gimnastici, Filip Vorkapić iz Gimnastičkog kluba "Sokol" u najjačem programu u kadetskom uzrastu osvojio je titulu prvaka države na karikama, srebrna odličja na preči i preskoku, te broncu za vježbu na tlu. Drugi ogulinski natjecatelj, Alen Jurčević vrlo uspješno se vratio nakon par godina odsutnosti zbog ozljede, te u seniorskoj kategoriji nastupio na ručama i osvojio brončanu medalju.

 Prijem športaša kod gradonačelnika
Povećaj fotografiju >>>>

Nazočne četiri kuglačice, starosti 9 do 14 godina, iz Ženskog kluba "Ogulin", nastupile su prvi puta i osvojile 2. mjesto na Državnom kadetskom prvenstvu za kuglačice. Prvenstvo je održano u Ogulinu krajem studenog 2010., a  nastupilo je 10 ekipa iz 7 klubova: KK Ogulin s tri ekipe, Varteks iz Varaždina s dvije, Sloboda Tvin iz Virovitice, Endi Tekstilac iz Zagreba, Istra iz Poreča, Zagreb i Zagreb Zabokyja. Na prijemu su bile nazočne: Katarina Gračanin, Matea Juričić, Marieta Grdić i Ivana Juričić. Posebno je trenerica Neralić istakla rezultat Ivane Juričić koja je oborila 548 čunjeva što je inače prvoligaški rezultat a kuglačica, učenica 7 razreda, trenira tek 5 godina.

Ljerka Volf osvojila je početkom prosinca srebrnu medalju u Kranju na međunarodnom kuglačkom prvenstvu u Kranju u pojedinačnoj konkurenciji, te prije desetak dana i brončanu medalju na 2. Međunarodnom turniru u elektronskom pikadu za slijepe "Borba na 4 rijeke USKA 2010."

{youtube width="510" height="310"}Jvd8xQSWyxQ{/youtube}

ivan - infostudio.hr

 

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik