Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Održana humanitarna gala večer za prikupljanje sredstava za razminiranje Karlovačke županije

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Održana humanitarna gala večer za prikupljanje sredstava za razminiranje Karlovačke županije
Ivan Vučić, župan Karlovačke županije u obraćanju skupu

„Večer za sigurne korake“, dobrotvorna gala večer za razminiranje Hrvatske u organizaciji Američke gospodarske komore u Hrvatskoj (AmCham) i pod pokroviteljstvom Veleposlanstva SAD-a i Veleposlanstva Kanade održala se je sinoć,  19. studenog 2010., u Zagrebu u hotelu Westin. Ove godine, sva prikupljena sredstva namijenjena su razminiranju područja u Karlovačkoj županiji.


U uvodnom dijelu večeri predstavnicima najjačih hrvatskih i međunarodnih tvrtki, institucija javne vlasti, međunarodnih organizacija i diplomatskih tijela obratili su se James B. Foley, veleposlanik SAD-a u Republici Hrvatskoj, Edwin Loughlin, veleposlanik Kanade, Don Markušić, predsjednik AmCham-a u Hrvatskoj te župan Karlovačke županije Ivan Vučić.

Nakon službenog dijela večeri, uzvanici su uživali u programu koji je vodila Tamara Loos. Uz sofisticiran glazbeni izričaj Marka Tolje, večer su svojim nastupom upotpunili i Ivana Husar Mlinac te Boris Mirković.

Održana  humanitarna gala večer za prikupljanje sredstava za razminiranje  Karlovačke županije
Marko Tolje

 „Večer za sigurne korake“ čini deveto izdanje dobrotvornog projekta pod dosadašnjim nazivom „Noć tisuću večera“.  Od 2001. do 2009. godine u sklopu projekta prikupljeno je preko 4,3 milijuna kuna te su od mina očišćena područja u Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Ličko-senjskoj, Zadarskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji. Procjenjuje se kako se je današnjim događanjem prikupilo približno 500.000 kn. Taj iznos će, kao i proteklih godina, biti uvećan kroz International Trust Fund, a zatim će se donirati Karlovačkoj županiji u svrhu razminiranja.

„Ponovni odaziv predstavnika poslovne i političke zajednice te medija, čiju podršku posebno cijenimo, itekako pokazuje postojanje svijesti o problemu nerazminiranih područja u Hrvatskoj. Smatramo da je rješavanje tog pitanja veoma bitno za ovu zemlju te će ovaj projekt svakako i nadalje biti dio AmCham-ovih dobrotvornih zalaganja“, izjavila je Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica AmCham-a.      

Održana  humanitarna gala večer za prikupljanje sredstava za 
razminiranje  Karlovačke županije
Ivana Husar Mlinac i Boris Mirković

Glavni sponzori ovogodišnjeg projekta su Privredna banka Zagreb (PBZ) te zagrebačka podružnica odvjetničke tvrtke Wolf Theiss.

„Ponosni smo da već treću godinu, kao glavni sponzor ovog događanja, doprinosimo ovom plemenitom cilju i nastojanjima u oslobađanju Hrvatske od mina. Kao sponzor „Večeri za sigurne korake“, odnosno „Noći tisuću večera“ u 2008. godini pomogli smo u razminiranju 50.025 m2 polja kod sela Slana u Sisačko-moslavačkoj županiji, a u 2009. godini 58.357 m2 polja kod sela Antin u Vukovarsko-srijemskoj županiji te smo uvjereni i da će sredstva prikupljena u ovogodišnjoj akciji AmCham-a donijeti stanovnicima Karlovačke županije, a koji još uvijek žive u područjima onečišćenim minama, mirniji život i bolju ekonomsku budućnost“, istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.


Održana  humanitarna gala večer za prikupljanje sredstava za  
razminiranje  Karlovačke županije
Predstavnici kanadskog i američkog Veleposlanstva i AmChama


Ron Given, partner u zagrebačkoj podružnici odvjetničkog društva Wolf Theiss, navodi: „Wolf Theiss cijeni brojne mogućnosti i atmosferu dobrodošlice koju Hrvatska pruža međunarodnoj pravnoj i poslovnoj zajednici te smo uvjereni da je naša zagrebačka podružnica našla izvrstan dom. Kao odgovoran član zajednice, želimo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo postigli dobrobit svih. Jedan od načina na koji slijedimo zadani cilj je sponzoriranje humanitarne gala večeri ''Evening for Safe Steps''. Nastavlja se važan i mjerljiv napredak te se naročito zahvaljujemo Američkoj gospodarskoj komori, Veleposlanstvu Sjedinjenih Američkih Država i kanadskom veleposlanstvu za svu potporu koju su nam pružili. Bez mina, Hrvatska je još spremnija za budućnost, a to je ono što cijela tvrtka Wolf Theiss želi postići zajedno s vama.“


Održana  humanitarna gala večer za prikupljanje sredstava za   
razminiranje  Karlovačke županije
Frankopanski gardisti na humanitarnoj večeri


AmCham je neovisna, nevladina udruga osnovana kako bi se unaprijedilo poslovanje između SAD-a i Hrvatske, koja sudjeluje u razvoju poslovnog okruženja u Hrvatskoj te promiče visoke standarde poslovne prakse. AmCham kao jedan od ključnih gospodarskih subjekata u Hrvatskoj potiče suradnju između poslovnog sektora i javnih institucija, kao i poslovna povezivanja tvrtki, a velike napore ulaže i u promicanje filantropskih projekata za dobrobit zajednice.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik