Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Započela "Otvorena zabavna škola nogometa"

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

{youtube width="510" height="310"}YCjQICr-UeM{/youtube}

Na nogometnom stadionu u Josipdolu započeo je "Open Fun Football Schools", a od srijede do petka nastavlja s radom na nogometnom stadionu u Ogulinu svaki dan od 8:30 do 13:30. Ove godine u Hrvatskoj OFFS se održava u 14 gradova i općina i 2 pogranična mjesta.


Na otvorenju Cross Cultures Project Association - Open Fun Football Schools (CCPA-OFFS) u Josipdolu obratili su se prigodnim riječima i zaželjeli djeci ugodno druženje i dobru zabavu Vladimir Kubelka dogradonačelnik Grada Ogulina, Zlatko Mihaljavić načelnik Općine Josipdol i Damir Šalov zamjenik načelnika općine Plaški.

Organizaciju OFFS-a preuzeli su Grad Ogulin koji je ujedno i najveći sponzor i jedan od rijetkih koji kao Grad prijatelj djece po osmi put ima organizaciju, te Općine Josipdol i Tounj, uz organizacijsku pomoć Općina Plaški i Saborsko. OFFS je zamišljen za provedbu u zemljama koje su bile zahvaćene ratom i prvi put je održan 1998. u Bosni i Hercegovini dok je kod nas započeo 2003. Uz nogometni trening djeca igraju i različite druge sportske igre, te kroz zabavu i igru otkrivaju svoje talente, međusobno se druže i stvaraju prijateljstva.

 

Započela "Otvorena zabavna škola nogometa"

Igralište je podijeljeno na 12 parcela za 12 različitih sportskih igara: 1. Ujedinjeni za zdravlje - trener Danica Žanić, 2. Dribling i finte – Petar Krešimir Tripalo, 3. Konopac – Valentina Pribanić, 4. Vođenje lopte – Stjepan Kirasić, 5. Štafete – Karla Tripalo,  6. Osnovni udarci u nogometu – Željko Osvaldić, 7. Hokej – Martina Trbović, 8. Primanje i dodavanje lopte – Mihael Francetić, 9. Suradnja i komunikacija – Anita Trbović, 10. Igre s loptom – Dragan Salopek, 11. Završnice – Milan Puškarić u 12. Nogometna igra – Matija Božičević. Uz ove trenere tu su i školovani voditelji Kruno Keser i Dragan Kolić i instruktor OFFS-a Zlatko Cindrić. Tu su djeca iz Ogulina, Josipdola, Zagorja Ogulinskog, Tounja, Plaškog i Saborskog, a očekuje se i dolazak djece iz Zagreba, Rijeke, Pule, Karlovca i drugih mjesta, kao i dolazak djece iz Engleske, Italije i Njemačke.

 Započela "Otvorena  zabavna škola nogometa"

Sva djeca dobit će majice i narukvice OFFS-a, kape i plastične boce UEF-a i diplome OFFS-a. Prema broju djece škole i klubovi dobit će plastične trake, lopte, dresove, kape, vijače, mreže za golove, spužvaste kocke i slično.

Otvorene zabavne škole nogometa organizirala je Danska u suradnji sa Norveškim nogometnim savezom i Gerlev sportskom akademijom. To je humanitarni projekt koji podržava Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Olimpijski odbor i Nogometni savez Republike Hrvatske, politički je neutralan i neprofitabilan, a održava se u 15 država koje nisu članice Europske unije, a među njima su uz našu državu i naše susjedne države (Bosna i Hercegovina, Makedonija, Srbija i Crna Gora), a tu su i Gruzija, Armenija, Azerbajdžan, Ukrajina, Moldavija i države bliskog istoka. (ip)

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik