Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Lovačko društvo "Klek" Ogulin vrlo je uspješno u svom radu

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Lovačko društvo Klek vrlo je uspješno u svom radu

Večeras je održana Redovna izvještajna skupština Lovačkog društva "Klek" Ogulin, koje je u prošloj godini realiziralo zacrtane planove, a posebno je društvo pohvalio Vinko Pavlić predsjednik Lovačkog saveza Karlovačke županije.


Najbrojnije lovačko društvo u Karlovačkoj županiji, Lovačko društvo "Klek" Ogulin održalo je redovitu godišnju Izvještajnu skupštinu. Na početku Skupštine, nakon odsvirane himne i minute tišine za članove i branitelje kojih više nema među nama, predsjednik Lovačkog društva gosp. Milan Poljak pozdravio je sve nazočne članove, zaslužne članove, goste i izvjestitelje za javna sredstva priopćivanja.

Na Skupštini je bio gosp. Vinko Pavlić predsjednik Lovačkog saveza Karlovačke županije, gosp. Andrija Štalcar tajnik Lovačkog saveza Karlovačke županije, gosp. Josip Pavličić pomoćnik načelnika Policijske postaje Ogulin, gosp. Matija Škrtić tajnik Lovačke udruge HVIDRA "Vuk" Generalski Stol, gosp. Ivan Radočaj član izvršnog odbora Društva, gosp. Milan Sabljak predsjednik Gradskog vijeća Grada Ogulina koji je ujedno i član Društva i član Izvršnog odbora i gosp. Damir Musulin državni inspektor za lovstvo.

 

Lovačko  
društvo Klek vrlo je uspješno u svom radu
Milan Poljak, predsjednik Lovačkog društva "Klek" Ogulin


Na Skupštini je pročitan zapisnik s prethodne Skupštine, te su podnesena izvješća o radu Društva u 2009. godini: izvješće Predsjednika, Lovnika, Stegovnog suda i Nadzornog odbora, izvješće o materijalno – financijskom poslovanju, doneseni su godišnji Plan rada i gospodarenja u lovištima na temelju Lovno gospodarske osnove i Financijski plan za 2010. godinu. Sva izvješća i planovi jednoglasno su usvojeni dizanjem ruke članova Skupštine s pravom glasovanja.

 

Lovačko  društvo Klek vrlo je uspješno u svom radu
Milan Sabljak, predsjednik Gradskog vijeća Grada Ogulina


U svojem izvješću, predsjednik Poljak, istaknuo je da su obnovljene lovnogospodarske osnove za lovišta Klek i Krpel čime je ostvaren veliki cilj, akcijskim planom im je omogućen odstrel medvjeda što su i uspjeli, primili su nove članove, održani skupni lovovi, izvršena vježba gađanja u mete srnjaka i glinene golubove, obilježen Sv. Hubert kao glavna lovačka proslava Karlovačke županije održana u Ogulinu, nastavljena je suradnja sa prijateljskim Lovačkim društvom "Mokrice", uređene obje lovačke kuće (Barutana i Turkovići), vraćen dio plaćene zakupnine, aktivirana lovočuvarska služba itd.

 
 Predsjednik Lovačkog saveza Karlovačke županije, Vinko Pavlić, se zahvalio svima na velikim ostvarenim rezultatima Društva. Upoznao je nazočne s raznim novostima Hrvatskog lovačkog saveza: o promjenama oko zakona o lovačkim psima, natjecanjima i polaganjima ispita, o povoljnijem financiranju. Ove godine Hrvatski lovački savez slavi 85 godina postojanja, dok Lovački savez Karlovačke županije slavi 15 godina postojanja. 11. rujna 2010., županijski Savez planira godišnjicu proslave i postavljanje prve izložbe lovačkih trofeja Županije. Spomenuo je vrlo dobro organiziranu proslavu Sv. Huberta u Ogulinu koju je pohvalio i Hrvatski lovački savez. Još jednom pročitajte i pogledajte video isječke s te proslave >>>>

Skupu se još od gostiju obratio i Matija Škrtić, Milan Sabljak i Josip Pavličić. Škrtić je zaželio i daljnje ovako sjajne uspjehe. Sabljak je nazočne pozdravio ispred Grada Ogulina u ime gradonačelnika i njegovih zamjenika. Društvo ima podršku od Grada i vide se uspješne aktivnosti Društva. Pavličić je pozdravio u ime načelnika Policijske postaje Ogulin zadovoljan što u Društvu nije bilo nikakvih problema što se tiče poštivanja zakona. (ip)
 
Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik