Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Zoran Pađen i sljedeće četiri godine na čelu udruge ZNG "Klek"

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Zoran Pađen i sljedeće četiri godine na čelu udruge ZNG "Klek"
Zoran Pađen i u narednom mandatu vodit će Udrugu ZNG "Klek"

Na Izbornoj  skupštini Udruge prve dragovoljne vojne postrojbe Zbora narodne garde "Klek" Ogulin gosp. Zoran Pađen ponovo je predložen i jednoglasno izabran da vodi ovu uspješnu udrugu proizašlu iz Domovinskog rata.

 

Izborna skupština Zbora narodne garde (ZNG) bataljuna "Klek" Ogulin, udruge proizašle iz Prvog ratnog bataljuna "Klek" Ogulin, održana je u domu Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Zagorju Ogulinskom.

Nakon odsvirane himne i minute tišine za poginule pripadnike Bataljuna, izabrano je Radno predsjedništvo za vođenje Izborne skupštine (Robert Prodan, Zoran Pađen i Željko Kostelić), te Verifikacijska i Kandidacijska komisija.

Robert Prodan pozdravio je pojedinačno sve nazočne goste: gradonačelnika grada Ogulina Nikolu Magdića sa zamjenicima Tonom Radočajem i Vladimirom Kubelkom, načelnika Općine Josipdol Zlatka Mihaljevića, načelnicu Općine Saborsko Đurđicu Špehar, sve roditelje i članove obitelji poginulih pripadnika ZNG "Klek" Ogulin, Biserku Salopek predsjednicu Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, Igora Majetića predsjednika Hrvatskog časničkog zbora, Ivanku Magdić tajnicu Udruge dragovoljaca branitelja Domovinskog rata Slunja, Rakovice i Cetingrada i sve ostale nazočne goste i članove Udruge.

 

Zoran Pađen i  sljedeće četiri godine na čelu udruge ZNG "Klek"
Pozdravne riječi i čestitka gradonačelnika Magdića izabranom predsjedniku

 

Nazočna natpolovična većina od ukupnog broja članova Udruge predložila je za novog predsjednika dosadašnjeg predsjednika Zorana Pađena. Prijedlog je glasovanjem jednoglasno usvojen, pa će Pađen nastaviti, nakon 6 godina vođenja Udruge od samog osnutka, voditi je i sljedeće 4 godine.

Predsjednik Pađen podnio je iscrpno izvješće o radu Udruge u proteklom razdoblju koja je ostvarila odlične rezultate i sačuvala uspomenu na osnutak prve ratne vojne postrojbe ogulinskog kraja, koja je bila okosnica i čvrst temelj osnutka slavne 143. brigade Hrvatske vojske. Današnja Udruga je jedna od najbolje organiziranih braniteljskih udruga Karlovačke županije zahvaljujući velikoj pomoći Grada Ogulina, Općine Josipdol i sada i Općine Saborsko, i naravno velikom trudu, zalaganju i radu predsjednika Pađena s njegovim najbližim suradnicima.

 

Zoran Pađen i  sljedeće četiri godine na čelu udruge ZNG "Klek"
Biserka Salopek predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja

 

Udruga je sudjelovala u raznim sportskim manifestacijama, u maršu od Kamenice do Slunja, Rakovice i Cetingrada, bila u Vukovaru, Međugorju, obilježavala siječanja na poginule pripadnike, uređivala i posjećivala njihove grobove, vodila brigu o njihovoj djeci, surađivala s drugim sličnim udrugama itd.

Podneseno je financijsko izvješće u kojem je posebno izrečena zahvala Gradu Ogulinu i Općini Josipdol. Podnesen je plan financiranja i rada u ovoj godini, planira se tiskanje knjige, te izrada vlastitih internet stranica, a i sve dosadašnje aktivnosti će se zadržati i poboljšati. O svim izvješćima se raspravljalo i sva su jednoglasno prihvaćena.

Prigodnim riječima skupu su se obratili gosti: Igor Majetić, Ivanka Magdić, Nikola Magdić i Biserka Salopek, pozitivno se izrazivši o samoj udruzi i njenom vrlo uspješnom radu i uspješnom vodstvu, zaželjevši im puno uspjeha u planiranim aktivnostima. (ip)

 

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik