Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Ivan Puškarić Studio i Željko Magdić krenuli put Albanije

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Ivan Puškarić Studio i Željko Magdić krenuli put Albanije

Dvojica biciklista, Ogulinci Ivan Puškarić i Željko Magdić, danas su krenuli biciklima na put dugačak 1600 kilometara. Kao što je već bilo najavljeno ova dvojica biciklista organizirali su biciklističku rutu od Ogulina do Skadra i natrag u dužini od 1600 kilometara. 

Ovaj pothvat ima humanitarni karakter skupljanja donacija za teško bolesnu djecu Emu i Mateja. Potpora ovim biciklistima su brojni donatori, Grad Ogulin i Udruga Oda prijateljstvu.

Ovom se akcijom promovira i biciklizam pa su u tu svrhu donirana dva bicikla za po jednog učenika iz svake naše osnovne škole.

Bicikle su u nazočnosti brojnih građana predali gradonačelnik Dalibor Domitrović i predsjednik Udruge Oda prijateljstvu Hrvoje Magdić te ispratili hrabre bicikliste na daleki put.

Najprije da se predstavimo, mi smo iz Ogulina, ja sam profesor Ivan Puškarić Studio, star 63 g., i moj suvozač je  Željko Magdić, star 60. g.  U četvrtak, 13. srpnja 2017. krenuli smo biciklima do Albanije i natrag.

Cilj naše vožnje je humanitarno prikupljanje novčanih sredstava za liječenje dvoje teško bolesne djece – Emme i Mateja. Za ovu svrhu, žiro račun je otvorila humanitarna udruga Oda prijateljstvu Ogulin, na koji ćemo i nas dvojica uplati donaciju za ovo dvoje djece. Žiro račun je otvoren u Erste banci i njegov broj je:

 IBAN: HR 0 7 2 4 0 2 0 0 6 1 5 0 0 0 5 6 2 0 8

 i bit će otvoren do kraja srpnja, a prikupljeni iznos bit će prebačen u jednakim iznosima na žiro-račune roditelja Eme i Mateja.

Na samom polasku s trga Hrvatskih rodoljuba, ispred Frankopanske kule u Ogulinu, simbolično smo uručili bicikle za dva zdrava djeteta, Lanu i Karla. Jedan bicikl je predao gradonačelnik Dalibor Domitrović u ime  Grada Ogulina, i drugi profesor Hrvoje Magdić u ime udruge Oda prijateljstvu Ogulin. 

Sve četvero djece su iz dviju ogulinskih osnovnih škola, Prve osnovne škole Ogulin i Osnovne škole I.B. Mažuranić. Djecu su izabrale ove Škole uz suglasnost nihovih roditelja.

Mi volimo biciklirati, sretni smo što se možemo kretati i što imamo sredstva za ovu pustolovinu i želimo na ovaj način prikupiti sredstva i za djecu koja to ne mogu. Sami snosimo troškove vožnje, za nama ne ide nikakva pratnja, rutu mislimo odvoziti za 15 dana, a noćit ćemo kod prijatelja, poznanika i po potrebi u apartmanima. Ruta vožnje biciklom je sljedeća: Ogulin-Gospić-Knin-Sinj-Imotski-Mostar-Metković-Neum-Dubrovnik-Tivat-Budva-Ulcinj-Skadar-Podgorica-Nikšić-Sarajevo-Travnik-Banja_Luka-Prijedor-Bihać-Ogulin u ukupnoj dužini oko 1.600 km.

Molimo vas da se, u skladu sa svojim mogućnostima, uključite u ovu plemenitu akciju pomaganja Emmi i Mateju i da svojom uplatom u pošti, banci, fini itd., sa 10, 20, 50 ili 100 kn, to jest onoliko koliko možete, pomognete u liječenju ove djece.

 

 

 

Karmela Matić, Ivan Puškarić

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik