Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
18. Državno prvenstvo mažoretkinja u Vinkovcima

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

18. Državno prvenstvo mažoretkinja  u Vinkovcima

Proteklog vikenda Grad Vinkovci i Plesna udruga Vinkovačke mažoretinje bili  su domaćini  18. Državnog prvenstva mažoretkinja Republike Hrvatske. Prvenstvo je održano u organizaciji Hrvatskog mažoret saveza i Vinkovačkih mažoretkinja, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića, Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije.

18. Državno prvenstvo mažoretkinja  u Vinkovcima

Na prvenstvu su se natjecale 53 formacije i 31 neformacija iz 23 grada Hrvatske sa 1000 mažoretkinja. Ogulinske mažoretkinje Društva Naša djeca ove godine prijavile su nastupe u kategorijama kadeta i juniora, te solo nastup juniorke Marije Ceranić i duo juniora Doris Prebežić i Dajane Jančić. 

18. Državno prvenstvo mažoretkinja  u Vinkovcima

Prvog dana, a nakon obavljenih akreditacija i ždrijebanja, svoje su koreografije otplesale solo i duo natjecateljice juniorskih i seniorskih sastava. Idućeg dana u velikoj vijećnici grada Vinkovaca gradonačelnik dr. Mladen Karlić, sa svojim suradnicima, održao je prijem za sve predstavnice timova mažoretkinja kao i predsjednicu Hrvatskog mažoret saveza gospođicu Elizabetu Mikelj i  izvršnog direktora Hrvatskog mažoret saveza Alena Šćurica. Za uspomenu na ovo druženje uslijedilo je zajedničko slikanje na glavnom trgu grada.

18. Državno prvenstvo mažoretkinja  u Vinkovcima

Prostor Trga Slobode, ispred hotela Slavonija, bio je premali za svečano postrojavanje timova mažoretkinja iz cijele Lijepe Naše, a nakon izvođenja himne Republike Hrvatske i himne EME-e, predstavljani su suci i delegat prvenstva nakon čega je gradonačelnik grada svečano otvorio i 18. Državno prvenstvo mažoretkinja.

18. Državno prvenstvo mažoretkinja  u Vinkovcima

Nagradu za najveći doprinos razvoju mažoret plesa „Stanko Mazor“, koju dodjeljuje Hrvatski mažoret savez od 2006. godine, za proteklu godinu dobile su mažoretkinje otoka Ugljana. Nagradu sudačkog odbora Hrvatskog mažoret saveza „Maestro Karlo Benko“ za najveći strukovni doprinos i strukovna dostignuća u mažoret plesu dobila je Maja Žigman iz Zagrebačkih mažoretkinja.

18. Državno prvenstvo mažoretkinja  u Vinkovcima

U nastavku Prvenstva svoj nastup u paradnom defileu odradile su mažoretkinje kadetskog i juniorskog tima, a posljednjeg dana, zbog kiše, koreografirani program nastavljen je u sportskoj dvorani OŠ A.G.Matoš, nakon čega je uslijedilo proglašenje rezultata i zatvaranje prvenstva. U kategoriji solo juniorke Marija Ceranić osvojila je srebrnu medalju osvojivši drugo mjesto, a  duo juniori Doris Prebežić i Dajana Jančić deveto mjesto u neformacijama.

18. Državno prvenstvo mažoretkinja  u Vinkovcima

U kategoriji kadetkinja, od ukupno 15 timova, naš kadetski sastav zauzeo je sedmo mjesto, a od prijavljenih 18 juniorskih timova, juniorke su osvojile šesto mjesto u formacijama. Državno prvenstvo kvalifikacijsko je natjecanje za odlazak na Europsko prvenstvo mažoretkinja koje se ove godine održava u Rumunjskoj od 11. do 14. rujna  na kojem će svoj grad, županiju i državu predstavljati naša juniorka Marija Ceranić.

18. Državno prvenstvo mažoretkinja  u Vinkovcima

Ni pogoršanje vremena sa kišom i grmljavinom, koje je počelo u subotu poslijepodne, nije spriječilo naše mažoretkinje da posjete grad Vukovar, njegove ulice i trgove, Spomen dom na Trpinjskoj cesti, povijesnu Vukovarsku bolnicu, kao i memorijalno groblje žrtvama Domovinskog rata, Ovčaru, na kojima su zapaljene svijeće, upisani dojmovi u Knjigu te  nezaboravno fotografiranje za uspomenu. Ogulinske mažoretkinje i u Vinkovcima imale su navijačku podršku, doduše malobrojnih roditelja, a veliki pozdrav i zahvalu upućuju svim svojim sponzorima na pomoći oko odlaska na netom završeno Državno prvenstvo.

18. Državno prvenstvo mažoretkinja  u Vinkovcima

Ljiljana Kaurić

 

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik