Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Dječji maskenbal 2014

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Dječji maskenbal 2014

U nedjelju, 23. veljače 2014. promijenila se vlast u Gradu Ogulinu. Mnogi će pomisliti da o tome ništa nisu čuli i da se je to desilo na brzinu i u tišini. Ali naprotiv! Nije bilo tako. 

Dječji maskenbal 2014

Vlast u Gradu Ogulinu, pred prepunom Gradskom sportskom dvoranom, čak uz pristanak elegantnog gospodina s crnim plaštem i veselim šeširom: glavom i bradom našeg gradonačelnika Jure Turkovića, preuzele su dječje mačkare.

Dječji maskenbal 2014

Društvo Naša djeca Ogulin, s radošću je svoj djeci našega grada i susjedne općine darovala nekoliko sati veselja, pjesme i plesa pod maskama, kao što to radi već dugi niz godina, i kako nam nalažu naši običaji a što je postalo već i tradicija u našem gradu.  

Dječji maskenbal 2014

Maškarano ludilo započelo je svirkom naših coprnjaka Puhačkog orkestra a plesni program su uljepšale Ogulinske mažoretkinje s nastupima svih svojih timova, koje su se osim zanimljivim koreografijama i veselom glazbom, istakle dobro osmišljenim kostimima. Sa nama su i ove godine bili članovi Plesnog studia Tanje Metikoš sa plesnim izvedbama koje su oduševile sve posjetioce.  

Dječji maskenbal 2014

Veselju su se pridružila i djeca dječjeg vrtića iz Josipdola u zajedničkoj maski čarobnjaka i čarobnica i djeca iz dječjeg vrtića Bistrac iz Ogulina kao Hlapići i Gite iz priče o Šegrtu Hlapiću Ivane Brlić Mažuranić.  

Dječji maskenbal 2014

Bilo je tu još cijela plejada super junaka, likova iz bajki, vila, vilenjaka i princeza, vatrogasaca i super baka. Ponosno su ih za ručice vodile sigurne ruke njihovih mama i tata.

Dječji maskenbal 2014

Za sve loše, s čim su se tijekom godine susretala djeca, bio je optužen Imbro, krivac sudionik svakog karnevala. U ogulinskom slučaju to je bio veliki medo koji se je svima činio smiješno drag, a za ništa kriv. Ali tako može biti jedino u bezbrižnom dječjem svijetu. Nakon čitanja optužnice Imbro je protjeran iz dvorane a neizostavno maškarano ludilo moglo je započeti. 

Dječji maskenbal 2014

Voditelji programa bili su naši omiljeni i već godinama uhodani striček Miro i meštar parade Dube. Odlično su komunicirali s djecom i baratali karnevalskom terminologijom, a najveselije je bio prihvaćen poziv na krafne, vruću čokoladu, sokove i neizostavne balone koje su nesebično i ove godine darovali sponzori.

Dječji maskenbal 2014

Društvo Naša djeca Ogulin još jednom zahvaljuje svojim sponzorima na pomoći oko organiziranja dječjeg maskenbala: Gradu Ogulinu, Športskoj zajednici grada, Prvoj osnovnoj školi, Policijskoj postaji, Pekarama: Mivit, Bošt, Žanić i Hasi, trgovinama Gavranović i Plodine, Marshe restoranu, Starom gradu, Saši iz turističkog, udruzi Piroform, pojedincima, te medijima Radio stanici i Og-listu.  

Dječji maskenbal 2014

Nakon super karnevalskog provoda, maskirani mališani, mame, tate, bake i djedovi, otišli su na zasluženi odmor, a ključevi grada i sve gradske brige vraćeni su u sigurne ruke, pravog gradonačelnika. Sve do novog ogulinskog dječjeg maskenbala.  

Dječji maskenbal 2014 Dječji maskenbal 2014 Dječji maskenbal 2014 Dječji maskenbal 2014 Dječji maskenbal 2014 Dječji maskenbal 2014 Dječji maskenbal 2014 Dječji maskenbal 2014

Društvo Naša djeca Ogulin

 

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik