Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Skupština Hrvatskog mažoret saveza

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Skupština Hrvatskog mažoret saveza

Ogulinske mažoretkinje Društva Naša djeca Ogulin bile su, po prvi puta, domaćini održavanja 20. redovne Skupštine Hrvatskog mažoret saveza koji okuplja 52 mažoret sastava iz cijele Republike Hrvatske.

  Skupština Hrvatskog mažoret saveza

Skupština je održana u Konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, a domaćini Ogulinske mažoretkinje potrudile su se što bolje ugostiti članove i delegate Skupštine. Usprkos lošem vremenu, zaleđenim i zatvorenim cestama Skupština je na vrijeme započela sa radom i koja je u svom radnom dijelu imala 15 točaka dnevnog reda.

 Skupština Hrvatskog mažoret saveza

Ogulinske mažoretkinje Društva Naša djeca Ogulin bile su, po prvi puta,  domaćini održavanja 20. redovne Skupštine Hrvatskog mažoret saveza koji okuplja 52 mažoret sastava iz cijele Republike Hrvatske. Skupština je održana u Konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, a domaćini Ogulinske mažoretkinje potrudile su se što bolje ugostiti članove i delegate Skupštine.

Skupština Hrvatskog mažoret saveza

Usprkos lošem vremenu, zaleđenim i zatvorenim cestama Skupština je na vrijeme započela sa radom i koja je u svom radnom dijelu imala 15 točaka dnevnog reda. Sjednicu je vodila predsjednica HMS-a Elizabeta Mikelj, a nakon pozdravnog govora i utvrđivanja prisutnih članova, prihvaćen je zapisnika sa prošle sjednice, usvojeno izvješće o radu i financijsko izvješće za 2013. godinu kao i izvješće Sudačkog i Nadzorno-stegovnog dobora.

Skupština Hrvatskog mažoret saveza

Nakon kraće rasprave u Savez su primljeni novi članovi - mažoret sastavi iz gradova Tisno, Otočac, Zadar, Pirovac, a kao počasni član mažoretkinje iz Bele Crkve. Usvojene su i izmjene Natjecateljskog pravilnika, kao i Kodeks sudaca i delegata HMS-a. Prihvaćena je i kandidatura grada Vinkovaca za održavanje predstojećeg državnog prvenstva, koje će biti održano od 2. - 4. svibnja ove godine, a u Ogulinu će 23. ožujka biti održano regionalno prvenstvo zapadne Hrvatske sa novim pripadajućim županijama: Istarska, Karlovačka, Primorsko-goranska i Sisačko-Moslavačka.

Skupština Hrvatskog mažoret saveza

U nastavku sjednice, a nakon tajnog glasovanja, izbrani su novi članovi tijela: Elizabeta Mikelj IDCU, reizabrana za novu-staru predsjednicu HMS, Jelena Raguž CL, reizabrana za dopredsjednicu, Alen Šćuric, reizabran za izvršnog direktora.

Skupština Hrvatskog mažoret saveza

U novi Upravni odbor ušli su predstavnici mažoretkinja iz Gline, Rijeke, Ugljana i Vinkovaca.
Nakon radnog dijela Skupštine, naši gosti i delegati, posjetili su Zavičajni muzej, Centar za posjetitelje Ivaninu kuću bajke, Đulin ponor te u kraćoj šetnji centar grada sa Parkom kralja Tomislava i crkvu Sv. Križa.

Skupština Hrvatskog mažoret saveza

Društvo Naša djeca Ogulin sa svojim mažoretkinjama zahvaljuje  na pomoći oko organizacije Skupštine: Gradu Ogulinu, Pučkom otvorenom učilištu, Centru za posjetitelje Ivanina kuća bajke, Turističkoj agenciji Regoč-tours, Bistrou Mlječni kao i Radio Ogulinu. Ogulinske mažoretkinje osnovane su 1993. godine, na inicijativu pok. prof. Stanka Mazora, od prvog dana članice su Udruge Hrvatske mažoretkinje, a osnivanjem Hrvatskog mažoret saveza postaju stalne članice i jedne od najstarijih mažoret timova u Republici Hrvatskoj.

Skupština Hrvatskog mažoret saveza


Nedavno su proslavile i svoj 20-ti rođendan, a kroz njihove redove do danas je prošlo tisuće djevojčica i djevojaka. U svojim nastupima proputovale su mnoge gradove lijepe naše kao i mnoge zemlje Europe, a redovite su sudionice regionalnih, državnih i europskih natjecanja.

Skupština Hrvatskog mažoret saveza


U posljednje vrijeme na popularizaciji mažoret plesa u svom gradu zaslužni su zapaženi rezultati na natjecanjima, audicije po osnovnim matičnim i područnim školama, plakati te njihovi mnogobrojni nastupi. Danas broje oko 100 članica koje djeluju u 5 sastava: dječji, kadetski A i B, juniorski i seniorski. Njihova ljepota, odvažnost, osmijeh i vještina prakticiranja sa štapom ne ostavlja nas ravnodušnim i velika im je čast nazočiti na mnogim kulturnim, sportskim, humanitarnim i drugim događanjima svoga grada i šire. Možemo reći da su najprepoznatljiviji zaštitni znak svoga grada.

Ljiljana Kaurić

 

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik