Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Državno prvenstvo mažoretkinja 2013

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Državno prvenstvo mažoretkinja 2013

Proteklog vikenda u Karlovcu je održano 17. Državno prvenstvo mažoretkinja Republike Hrvatske. Na prvenstvu je sudjelovalo 50 formacija, 31 neformacija, sa 1100 akreditiranih sudionika (natjecatelja, rezervnih mažoretkinja, trenera, službenih osoba) iz 23 grada i općine Hrvatske.

Državno prvenstvo mažoretkinja 2013

Prvenstvo je započelo u petak, nakon akreditacije sudionika i žrebanja, sa natjecanjem neformacija solo i duo sa juniorima i seniorima.

U subotu se svečano otvaranje, zbog kiše, preselilo u sportsku dvoranu Mladost. Timovi mažoretkinja ispunili su dvoranu koja je zasjala posebnim sjajem u odorama različitih boja što je primijetio i gradonačelnik grada Karlovca gospodin Damir Jelić koji je ujedno i otvorio natjecanje. Po izvođenju himne Republike Hrvatske i himne EMA-e , predstavljeni su suci i delegat prvenstva. Hrvatski mažoret savez od 2006.godine dodjeljuje nagradu “Stanko Mazor”, za najveći doprinos mažoret plesu u protekloj godini, tako da su ovu nagradu dobile mažoretkinje grada Grubišnog Polja, a posebna nagrada uručena je i Prvim Riječkim mažoretkinjama za najveći napredak u mažoret plesu. Gospodinu Tomislavu Matulinu, predsjedniku Klinčaselskih mažoretkinja, dodijeljena je nagrada za najbolju stručnu osobu „Karlo Benko“ ; kako je naglašeno, prvi puta priznanje je otišlo u ruke čovjeku koji nije iz struke pod čime se mislilo na suce i trenere.

Državno prvenstvo mažoretkinja 2013

Prijem kod gradonačelnika grada i uručenje poklona, sa službenim predstavljanjem i fotografiranjem obavljeno je u VIP protorijama dvorane.

Nakon otvaranja prvenstva, započeo je prvi dio natjecanja – paradni defile, koji je nastavljen u središtu grada, i koji je prekidan nekoliko puta zbog kiše i vremenskih neprilika. Usprkos tome gradom su odzvanjali taktovi koračnice, smijeh i pjesma mažoretkinja, tako da je defile uspješno odrađen po satnici prvenstva.

Državno prvenstvo mažoretkinja 2013

U nedjelju, u sportskoj dvorani Mladost, nastavljen je drugi dio – koreografirani nastup mažoret timova kadeta, juniora i seniora. Raznolike koreografije, bacanje štapova , uvježbanost timova i prekrasne plesne izvedbe uvijek su bile naljepši dio svakog prvenstva.

U poslijepodnevnim satima, u iščekivanju proglašenja pobjednika, održana je i smotra te zabavni dio programa koje su osmislile Karlovačke mažoretkinje. Bilo je prekrasno vidjeti parket dvorane ispunjen krugovima svih boja mažoretkinja cijele Lijepe naše!

Državno prvenstvo mažoretkinja 2013

Proglašenje rezultata sa podjelom priznanja, pehara i medalja, te zahvalom svim sucima, delagatima, sudačkim pripravnicima i ostalim službenim osobama odradio je glavni sudac prvenstva gospodin Alen Ščuric, čestitajući svima na sudjelovanju, osvojenim mjestima, te uspješnim nastupom na Europskom prvenstvu mažoretkinja koje se održava krajem kolovoza u Brnu, Češka.

Ove godine Ogulinske mažoretkinje natjecale su se u kadetskoj i seniorskoj kategoriji formacija, te neformacija u solo nastupu. Kadetkinje, predvođene svojom trenericom Davorkom Tonković te pomoćnom trenericom Marijom Ceranić, osvojile su odlično 6 mjesto, seniorke 12 mjesto, a Lara Tonković 9 mjesto u svom solo nastupu seniorki. Trenerica seniorskog tima je Nives Francetić.

I ovom prilikom mažoretkinje se zahvaljuju svim sponzorima na pomoći oko odlaska na prvenstvo a posebno našim dragim roditeljima koji su nas pratili i bodrili tijekom nastupa. Hvala svima.

Ljiljana Kaurić

 

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik