Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Održana 2. sjednica Dječjeg gradskog vijeća grada Ogulina

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Održana 2. sjednica Dječjeg gradskog vijeća grada Ogulina

U ponedjeljak, 5. ožujka 2012, u velikoj dvorani Gradske vijećnice Grada Ogulina održana je 2. sjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Ogulina, koje djeluje kao programska aktivnost Udruge Društvo Naša djeca Ogulin.

Sa svojim voditeljicama Anđelkom Salopek i Ljerkom Salopek Bacanović, na sjednici je bilo devet dječjih vijećnika: Zvonimir Pribanić predsjednik DGV-a, Lucija Luketić zamjenica, Tea Tuškanac, Petra Magdić, Luka Turković, Doris Blašković, Tina Rupčić, Tomislav Vukelja i Tea Salopek od ukupno jedanaest. Ispred Grada Ogulina nazočili su gradonačelnik Nikola Magdić s dogradonačelnikom Sinišom Ljubojevićem i savjetnicom za protokol i odnose s javnošću Karmelom Matić, te ravnateljica Dječjeg vrtića Bistrac Ivanka Turković, tajnik Športske zajednice grada Ogulina Mario Pavić, iz Udruge Radost nazočili su Sanja Kosanović i Dragica Luketić i dvoje novinara iz Novinarske grupe DND-a sa svojom voditeljicom Nadom Božičević

Održana 2. sjednica Dječjeg gradskog vijeća grada Ogulina

Nakon uvodnog pozdrava i čitanja svih trinaest točaka dnevnoga reda, predsjednik DGV-a Zvonimir Pribanić riječ je predao svojoj zamjenici Luciji Luketić. Ona je prisutne izvijestila o radu DGV-a, u razdoblju od 4. ožujka 2011. do 5. ožujka 2012. Slijedila su izlaganja ostalih vijećnika, od projekata koji su ostvareni, samostalno ili u suradnji sa Udrugom Radost do budućeg, međunarodnog projekta "Otroci in mladi ne priznajo meje / Djeca i mladi ne priznaju granice".

Vijećnici su informirali prisutne o svojim posjetima institucijama u gradu i županiji: Stambeno komunalnom gospodarstvu, Vrtiću Bistrac, Centru za socijalnu skrb, Karlovačkoj županiji tj. Uredu župana Ivana Vučića, a posebno je bilo zanimljivo izlaganje o posjeti Športskoj zajednici Grada Ogulina gdje su vijećnici tajniku ŠZGO Mariu Paviću, između ostaloga, prenijeli želju svojih vršnjaka za klizalištem u našem gradu, a u sklopu projekta DGV-a "Oživimo dječje igralište za buduće klizalište". Pavić je naglasio da je Ogulin grad sporta i po svojim je objektima u samome vrhu RH, ali mu nedostaju bazen i klizalište. Od bazena se odustalo zbog prevelikih troškova održavanja, a za klizalište smatra da je najisplativiji objekt, jer održava sam sebe. Detaljnije je pojasnio kvadrature terena, klizališta i prosječne cijene. Intencija je za srednjom kvadraturom, a prema tome, i cijenom te 12- mjesečnim korištenjem. Tako bi se udovoljile dječje želje, razvio budući sport, hokej, kao i rekreacija. Nakon Pavića, Anđelka Salopek je najavila prisustvovanje vijećnika DGV-a jednoj sjednici Gradskoga vijeća grada Ogulin gdje će oni postaviti isto ovo pitanje.

Održana 2. sjednica Dječjeg gradskog vijeća grada Ogulina

Pod 8. točkom dnevnoga reda prisutni su poslušali radio emisiju "Dječje gradsko vijeće" koja je na županijskoj smotri Lidrano 2012. predložena za državnu smotru.

U završnome dijelu Sjednice u riječi gostiju, svi prisutni su se zahvalili na pozivu i čestitali na godini dana uspješnoga rada podržavši buduće aktivnosti. Gradonačelnik Magdić je između ostaloga istaknuo da su djeca u DGV-u partneri u pravom smislu te riječi te u suradnji s njima i udrugama Grada Ogulina najprije se može doći do ostvarivanja mnogih projekata. Na kraju sjednice, kao nagrada za godišnjicu uspješnoga rada DGV-a, svi prisutni su počašćeni tortom.

www.ogulin.hr

 

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik