Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Održan područni susret Lidrano 2012

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Održan područni susret Lidrano 2012
Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić bila je domaćin održavanju područnog susreta Lidrano 2012 za osnovne škole s ogulinskog područja, Prvu osnovnu školu i OŠ  I.B. Mažuranić iz Ogulina, OŠ Josipdol i Plaški.


Na smotri dramskog, literarnog i novinarskog stvaralaštva nastupili su najuspješniji učenici s prethodno održanih školskih susreta Lidrano a susret je održan u Školskoj sportskoj dvorani. Uz kraći umjetnički program učenika škole domaćina, susret je otvorila ravnateljica OŠ I.B. Mažuranić Marija Lovrić.

 

Održan područni susret Lidrano 2012

Učenici su se ispred povjerenstva za scensko stvaralaštvo kao i brojnih učenika i roditelja nadmetali u svojim glumačkim i poetskim umijećima, nakon čega su dobiveni najuspješniji koji će nastupiti na županijskom susretu Lidrano 2012 koji će se po tradiciji održati u hramu županijske kulture Zorin domu u Karlovcu u četvrtak 23. veljače. Kod proglašenja najuspješnijih u scenskom stvaralaštvu, pročitani su i rezultati najuspješnijih u literarnom i novinarskom (samostalni novinarski radovi, radio emisije i filmski i video radovi) stvaralaštvu. Školski listovi se direktno plasiraju na županijsku smotru Lidrano.


Održan područni susret Lidrano 2012

U kategoriji samostalnih scenskih nastupa odabrani su učenik OŠ I.B.Mažuranić Sandro Šprajc iz V.a razreda mentorice Drage Šeremet s uratkom „Zaljubljeni semafor“ Dubravke Ugrešić, te učenica Prve osnovne škole Antonija Salopek iz VI.c razreda mentorice Dejane Ogrizović s „Pjesmom o kuji“ Sergeja Jesenjina. Kod skupnih scenskih izričaja na županijski Lidrano se plasirala predstava „Carevo novo ruho“ H.C. Andersena OŠ I.B.Mažuranić učenika Ivana Karla Bana, Anamarije Kirasić, Erike Marije Kušić, Lore Lipoščak, Viktorije Marković i Dominika Županića svi iz III.c razreda učiteljice Ivane Stipetić. Isto tako plasirala se i predstava Prve osnovne škole „Mali princ“ A. de Saint-Exuperyja učenika V.b razreda Radovana Vukelića i Tomislava Vukelje i mentorice Vesne Vuković.


Održan područni susret Lidrano 2012

U kategoriji literarnog stvaralaštva za županijski lidrano su se plasirali radovi „Krajolici moga djetinjstva“ Tatjane Brulja iz VII.a mentorice Dejane Ogrizović i pjesma „Htjela sam i ja danas imati pjesmu“ Marte Gašljević iz V.a razreda mentorice Milke Tatalović, obje iz Prve osnovne škole te „Ljetna oluja Lare Petrović iz VIII.a razreda OŠ I.B.Mažuranić mentorice Anite Brozović-Šolaić. U kategoriji novinarskog stvaralaštva, samostalnih novinarskih radova za županijski Lidrano su se plasirala oba rada Prve osnovne škole i mentorice Đurđe Špehar i to učenika VIII.a razreda  Tina Kramarića „Djeca u Afganistanu“ i Domagoja Vukovića „Kroz prašume Kostarike“. U kategoriji radio-emisija na županijski Lidrano odlaze emisija Prve osnovne škole i mentorice Nade Božičević te učenika Matee Stipetić i Svena Volfa iz IV.c „General Kiro miš“, te emisija OŠ I.B. Mažuranić „Dječje gradsko vijeće“ voditeljice Anđelke Salopek i učenika Sare Salopek iz V.a i Matije Furića iz III.a. Ista škola ima i predložen filmski i video rad „Živjeti radost“ voditeljice Suzane Kovačević i učenika Sanje Ivošević iz VII.c novinara, Ane-Marije Kiš iz VII.c snimatelja i Luke Turkovića iz VII.c montažera.


Tekst i snimka ( dijelovi s područnog Lidrana) Zvonko Ranogajec

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik