Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Delegacija Dječjeg gradskog vijeća kod gradonačelnika

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Delegacija Dječjeg gradskog vijeća kod gradonačelnika

Jučer je gradonačelnik Nikola Magdić primio u svom uredu delegaciju od 5 članova Dječjeg gradskog vijeća Grada Ogulina Teu Salopek, Doris Blašković, Luku Turkovića, Tomislava Vukelju i Zvonimira Pribanića, predsjednika Dječjeg gradskog vijeća Ogulina koji je pozdravio gradonačelnika i u svoje osobno ime i u ime svih 11 dječjih vijećnika grada Ogulina zahvalio gradonačelniku što je pronašao vremena da ih primi. S njima su bile i njihove voditeljice Anđelka Salopek i Ljerka Salopek Bacanović.

Dječji vijećnici su, u predpripremnim aktivnostima za nadolazeću 2. sjednicu DGV željeli gradonačelnika izvijestiti o svim akcijama, posjetima i projektima koje su odradili za nepunu godinu dana koliko djeluju u našem gradu.

Mali vijećnici upoznali su gradonačelnika sa ostvarenjem programa rada u 2011. godini i najavili pripremu druge sjednice Dječjeg gradskog vijeća. U izlaganju malih vijećnika očituje se predan rad, puno aktivnosti i želje da se njihovi planovi ostvare. Tea Salopek, dječja vijećnica, na samom početku rada DGV je osmislila likovno rješenje za grb DGV grada Ogulina.

Tomislav Vukelja, dječji vijećnik, izvijestio je gradonačelnika da su kao aktivno DGV, čiji je rad prepoznat i na razini RH, šest vijećnika grada Ogulina u dobi od 9 do 12 godina imalo čast biti odabrano u fokus skupinu pri izradi Alternativnog izvješća o pravima djece u RH, Odboru za dječja prava UN.

Delegacija Dječjeg gradskog vijeća kod gradonačelnika


Uz stručno vodstvo vijećnici su posjetili Stambeno komunalno gospodarstvo i u razgovoru s direktorom doznali kako se gospodari s otpadom u gradu Ogulinu, te predložili nabavu spremnika za odlaganje otpada: staklo, papir, plastika, limenke i ostali otpad, izvijestila je gradonačelnika Doris Blašković.

Luka Turković je izjavio da «rade punom parom», te da će nastojati što više putem radija i ostalih medija informirati građanstvo grada Ogulina o njihovom radu. U pripremi su i promidžbeni materijali koji govore o DGV i svim njihovim projektima.

Također, 17. siječnja 2012. godine primio ih je i župan Karlovačke županije Ivan Vučić kojeg su informirali o svojem radu, ali su ga zamolili za pomoć i podršku u projektu «Oživimo dječje igralište za buduće klizalište». Vjeruju da će uz pomoć grada ostvariti taj projekt.

Troje dječjih vijećnika sudjelovalo je na 7. susretu DGV Hrvatske u Prelogu. Tamo su prezentirali svoj projekt Za sreću treba ti prijatelj i Budimo humani i ostvarili su i mnoge druge aktivnosti s kojima se ponose.

Gradonačelnik Magdić naglasio je da je zadaća nas odraslih da činimo ono što najviše možemo kako bi se svako dijete potpuno i skladno razvijalo i pripremilo za život i korisno djelovanje. Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo njihovim radom, prihvatio neke njihove sugestije i predložio slijedeću sjednicu sa gradskim vijećnicima i stručnim suradnicima gradske uprave.

www.ogulin.hr

 

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik