Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Gradonačelnik Nikola Magdić i Zvonko Jelić

Najbolji klubovi u sportu u 2011. godini su Teniski klub Ogulin i Ženski rukometni klub Ogulin, najbolji sportaši su Lara Stipetić i Alen Jurčević, najbolji perspektivni sportaši su Martina Bokulić, Petra Matovina, Maja Orlić, Vedran Orlić, Ivan Karlo Ban i Dominik Gnjatović, najbolji trener je Marinko Jurašić, najbolji sportski djelatnik je Igor Orlić i posebna priznanja dobili su Miljenko Vučić, Ljerka Volf, Katarina Dujmić Hume i Zvonko Jelić.


Naslov najboljeg muškog kluba šestu godinu za redom pripao je Teniskom klubu Ogulin (25 glasova) u konkurenciji između Auto kluba Klek (3. mjesto sa 7 glasova), Kuglačkog kluba Klek, Oldtimer kluba Ogulin, Rukometnog kluba Ogulin, Športskog ribolovnog društva Ogulin i Stolnoteniskog kluba Klek (2. mjesto sa 8 glasova).

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Zamjenik gradonačelnika Tone Radočaj i dr. Marijan Magdić

Teniski klub Ogulin osvojio je 2. mjesto prvenstva Prve Hrvatske lige 2011., treći puta u posljednje četiri godine osvojio je naslov viceprvaka Hrvatske. Za Klub su tijekom 2011. uz seniore nastupili brojni mladi tenisači i tenisačice od 8 do 16 godina te osvojili niz turnira u Hrvatskoj. Posebno treba istaći najboljeg ogulinskog tenisača, Antu Pavića koji je prošlu godinu završio na 439 mjestu Svjetske rang liste.

Za najbolji ženski klub Grada Ogulina u 2011. bili su predloženi Kuglački klub Policajac i Ženski rukometni klub Ogulin. Kuglačicama Policajca pripalo je 2. mjesto sa osvojenih 16 bodova i 1. mjesto sa 36 bodova osvojile su rukometašice ŽRK Ogulin.

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Josip Zaborski uručio je pehar Draženu Cindriću treneru ŽRK Ogulin
 
Ženski rukometni klub Ogulin je najmasovniji ženski klub u Ogulinu i okuplja oko 80 igračica od mini-rukometa do seniorske ekipe. Seniorke su 2010./2011. u 3. Hrvatskoj ligi zapad osvojile 1. mjesto i plasirale se u 2. Hrvatsku ligu zapad gdje su trenutno na 8. mjestu. Mlađe kadetkinje su negdje u sredini tablice između 16 klubova 1. Hrvatske regionalne lige.

Za najbolju sportašicu Ogulina u 2011. godini sa preko 90 % glasova, izabrana je rukometašica ŽRK Ogulin Lara Stipetić u konkurenciji s Anom Luketić igračicom Badminton kluba Ogulin i Nikolinom Marković kuglačicom KK Policajac.

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Zamjenik gradonačelnika Vladimir Kubelka i Lara Stipetić
 
Lara Stipetić u ekipi 3. lige zapad u 2010./2011. bila je jedna od najboljih strijelaca sa 97 golova u 12 utakmica i u 2011./2012. u 2. ligi zapad sa 68 golova u 10 utakmica.
 
Najbolji sportaš Grada Ogulina u 2011. godini sa uvjerljivih 38 glasova od ukupno 52 je Alen Jurčević mladi gimnastičar Gimnastičkog kluba Ogulinski sokol. Uz Alena bilo je predloženo još 6 kandidata: Mario Matijašić sportski ribolovac, Antonio Puškarić iz Oldtimer kluba Ogulin, nogometaši  Dobre Antonio Ribić, Mladosti Davor Stipetić, Ogulina Zlatko Stipetić i Bojan Tomić vozač Auto kluba Klek.

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Tajnik Športske zajednice Grada Ogulina Mario Pavić i Alen Jurčević

Alen Jurčević, (r. 1992.), bavi se gimnastikom od 2000. godine i do 2006. godine ostvaruje najbolje rezultate ikad ostvarene u povijesti ogulinske gimnastike na prvenstvima Hrvatske i međunarodnim natjecanjima za reprezentaciju. U 2004. godini kao 12-godišnji kadet osvojio je 5 naslova prvaka Hrvatske i izabran je za najboljeg sportaša Grada Ogulina. Zbog zdravstvenih problema prije 5 godina smanjio je opseg treninga i natjecanja, te položio nacionalni sudački seminar i stekao licencu D suca sa izuzetnim rezultatom i pohvalom Vrhovnog suca HGS-a. U prošloj 2011. godini osvojio je srebrnu medalju na karikama i 4. mjesto na ručama. Osvojio je i 22. mjesto nastupivši u reprezentaciji Hrvatske među svjetskom elitom na Svjetskom gimnastičkom kupu "Grand Prix Osijek".

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Ljerka Volf

Za iznimne rezultate ostvarene u sportu osoba s invaliditetom u 2011. godini dobili su priznanja Ljerka Volf i Miljenko Vučić. Za veliki doprinos u promidžbi ogulinskog sporta posebno priznanje dobila je Katarina Dujmić Hume.

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Katarina Dujmić Hume

Od predložene 4 mlade perspektivne sportašice Grada Ogulina, Martina Bokulić TK Ogulin, Petra Matovina RK Ogulin, Maja Orlić Frankopanski strjeličari i Katja Sabljak ŽKK Ogulin izabrane su 3 za dodjelu priznanja.

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Petra Matovina i Martina Bokulić

Za perspektivne mlade sportaše nominirano je 9 kandidata, Ivan Karlo Ban TK Ogulin, Marko Božičević KK Klek, Matija Cindrić KK Policajac, Dominik Gnjatović Gimnastički klub Ogulinski sokol, Patrik Kaldi RK Ogulin, Kristijan Lovrić NK Ogulin, Vedran Orlić Frankopanski strjeličari, Kruno Ribić NK Dobra i Antonio Sabljak NK Mladost.

 Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Dominik Gnjatović i Ivan Karlo Ban

Za najboljeg trenera u 2011. godini izabran je Marinko Jurašić Gimnastički klub Ogulinski sokol u konkurenciji 7 kandidata: Dražen Cindrić ŽRK Ogulin, Igor Jelić NK Ogulin, Ivan Kolić NK Mladost, Željko Stipetić KK Policajac, Višnja Sušanj DSR Ogulin, Dean Švigač Škola nogometa Ogulin i Ljubica Vukelić STK Klek.

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Marinko Jurašić

Između 8 predloženih kandidata za najboljeg sportskog djelatnika u 2011. godini izabran je Igor Orlić Frankopanski strjeličari. Ostali kandidati su bili: Marica Bokulić ŽKK Ogulin, Mladen Dubić STK Klek, Juraj Katalinić NK Ogulin, Dragan Kolić NK Mladost, Luka Popović OTK Ogulin, Ljiljana Šušnjar DSR Ogulin i Marijan Turković KK Policajac.

Nagradu i priznanje za životno djelo u sportu Grada Ogulina dobio je Zvonko Jelić.

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini
Zvonko Jelić

Rođen je 1954., i od najmanjih nogu je u nogometu. Od 1968. igra u mlađim kategorijama u Nogometnom klubu Ogulin u kojem je proveo najveći dio svoje sportske karijere kao igrač i poslije trener mlađih kategorija. Zaslužan je za brojne generacije mladih sportaša kojima je prenio znanje te svoja iskustva igrača i trenera. Zadnjih 10-tak godina je trener je NK Dobra u kojem je 2009./2010. postigao najveći uspjeh i plasirao se u 4. HNL Središte. Kao najmlađa nogometna momčad Lige još je dodatno proglašena i najdiscipliranijim klubom. Jelić je danas sportski direktor NK Dobra i dalje prenosi svoja iskustva i znanja na sve naraštaje mladih nogometaša i pokreće inicijativu za ulaganje u infrastrukturu igrališta u Sv. Petru.

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini

Najbolji u sportu Grada Ogulina u 2011. godini


www.ogulin.hr


Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik