Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ogulin/public_html/old-site/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Grad Ogulin

Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Zakon o pravu na pristup informacijama ("Narodne novine" br. 25/13, 85/15) uredio je pravo javnosti na pristup informacijama koje posjeduju tijela javne vlasti. Radi pravodobnog, potpunog i točnog informiranja javnosti o svom radu, jedinice lokalne samouprave na svojim internetskim stranicama objavljuju popis svih onih akata koje u tijeku godine dana namjeravaju donositi ili mijenjati. To je tzv. Plan normativnih aktivnosti.

Uz to, jedinice lokalne samouprave objavljuju i popis akata pred čije će donošenje ili izmjene provesti savjetovanje s javnosti. To je tzv. Plan savjetovanja s javnosti.

Na ovoj stranici možete pronaći i Plan normativnih aktivnosti Grada Ogulina i Plan savjetovanja s javnošću.

Svoje prijedloge, mišljenja i primjedbe na konkretne nacrte za koje su savjetovanja u tijeku, možete uputiti e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kodeks savjetovanja
Savjetovanja u tijeku
Završena savjetovanja
Plan savjetovanja
Plan normativnih aktivnosti

Odluka o imenovanju koordinatora za savjetovanje s javnošću

Danas je u gradskoj upravi predstavnik tvrtke NetCom iz Rijeke održao edukaciju za gradske službenika s ciljem da ih se osposobi za korištenje njihovog softverskog rješenja namijenjenog održavanju elektroničkih sjednica Gradskog vijeća.

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović je u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku potpisao ugovor za sufinanciranje programa podrške poboljšanja materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima.

 

 Na poziv Katice Mišković, pomoćnice ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije, zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja je uz šest drugih predstavnika jedinica lokalne uprave s brdsko-planinskih područja sudjelovao na operativnom sastanku vezano za izradu nacrta prijedloga novog Zakona o brdsko-planinskim područjima. Tom prilikom je lobirao da se u prijedlog ovog zakona uvrste odredbe kojima bi se spriječila eksploatacija i izvoz drvne sirovine s ogulinskog područja.

Drvna masa, trupci koji se izvlače iz šuma na području Ogulina, trebaju se na ogulinskom području prerađivati u finalni proizvod. Građani Ogulina moraju zarađivati od ogulinskih šuma, a ne strane tvrtke i izvoznički lobiji.

Izuzetno je važno da u budućnosti trupci ostaju u Ogulinu, da budu dostupni tvrtki BJELIN koja je u postupku provedbe svoje velike investicije na području Ogulina i koja namjerava zapošljavati stanovnike s područja Ogulina, a isto tako i drugim tvrtkama koje posluju na području Ogulina. Nikako se ne smije dopustiti da trupci odlaze van Ogulina i van Republike Hrvatske, a posebno dok u isto vrijeme lokalno postoji potreba za drvnom sirovinom.

U tom smislu zamjenik gradonačelnika je kod pomoćnice ministrice Katice Mišković i njenog tima koji izrađuje prijedlog novog zakona lobirao da se u prijedlog uvrsti odredba kojom bi pravo prvenstva pri nabavljanju drvne mase imale tvrtke koje posluju u gradu s čijeg područja je ta drvna masa.

 

 

Grad Ogulin

S današnjim danom tvrtka BJELIN je, temeljem ugovora koji je u prosincu prošle godine gradonačelnik potpisao s predsjednikom Uprave ove tvrtke, na račun gradu uplatila iznos za otkup 22 hektara, odnosno 220.000 metara kvadratnih, zemljišta u Poduzetničkoj zoni Ogulin.

Google
 

Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Novi zakon o zaštiti životinja i zakonske obveze skrbnika pasa.

Urbanistički plan uređenja Poduzetničke zone Ogulin – UPU 6 - 21.11.2017.

Prostorni plan uređenja Grada Ogulina – III. Izmjene i dopune 

Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 02.02.2017.

Izvješće o stanju u prostoru - 25.11.2014.

Razminirano područje Grada Ogulina - 16.01.2015.

JAVNA NABAVA - Profil Grada Ogulina - < zadnje 23.01.2018. >

Pristup informacijama >>

Savjetovanje s javnošću 16.04.2019. >>

Najčešće postavljana pitanja - 30.01.2017.

Pokroviteljstva i donacije u 2017. godini | Arhiva

Sklopljeni ugovori u 2017. godini

Proračun Grada Ogulina za 2018. godinu i Projekcije za 2019. i 2020. godinu >> 

Financijski izvještaji za 2018. |

Financijsko izvješće Pučkog otvorenog učilišta Ogulin za razdoblje 1.1.-31.12.2018

Glasnik Karlovačke županije >>

ODLUKE GRADONAČELNIKA
zadnje 21.09.2017. >

Izvješće gradonačelnika I-VI 2018

Sazivi, odluke i zaključci sa sjednicaSazivi, odluke i zaključci i tonski zapisi  sa sjednica Gradskog vijeća >>

Komunikacija s gradonačelnikom
Grada Ogulina >>>>

 

Pogled uživo s Frankopanske kule

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik