Grad Ogulin dobio naslov "Grad - prijatelj djece"
Gradonačelnik Ogulina gosp. Magdić zahvaljuje se na Priznanju

Pored Koprivnice, Karlovca, Požege, Pregrade, Valpova, Grad Ogulin je     također dobio naslov Grad - prijatelj djece, koji ovu akciju provodi od 2004. godine.


U ponedjeljak, 19. studenoga 2007. u Staroj gradskoj vijećnici Grada Zagreba održano je Savjetovanje za predstavnike gradskih koordinacijskih odbora akcije "Gradovi i općine prijatelji djece", na kojem su sudjelovali i predstavnici Grada Ogulina.

Akciju je proveo Savez Društava Naša djeca Hrvatske, pod pokroviteljstvom UNICEF-a, u suradnji sa Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Na prvom radnom dijelu govorilo se o tijeku Akcije, njenim ciljevima i daljnjim smjernicama. Na drugom svečanom dijelu u nazočnosti potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti gospođe Jadranke Kosor, proglašeni su gradovi - prijatelji djece, koji su svojom brigom poboljšali i uljepšali život djece u svom gradu.

Na svečanosti je bio nazočan gradonačelnik Nikola Magdić, koji je, primivši Priznanje, rekao da je ovo priznanje obveza, koju će Grad Ogulin sa zadovoljstvom prihvatiti kako bi zadržao ovaj prestižni naslov Grad - prijatelj djece, te učiniti sve što je moguće da djeca u Gradu Ogulinu zajedno sa svojim obiteljima žive sretno i zadovoljno.

Prestižnim naslovom dičit ćemo se i tako što ćemo ga postaviti na velikim panoima na ulazu u naš Grad, na znanje svima koji ulaze, da ulaze u Grad - prijatelja djece.

km

Google

Popularno

 

Zbog lošeg vremena odgađa se

obilježavanje Dana obitelji.

 

OBJAVA BIRAČIMA

 

Projekt Susret s rijekomJavni poziv 23. Smotra izvornog folklora Karlovačke županije Igra kolo 2019.

 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza