Obiteljsko druženje na jezeru Sabljaci

Povodom Dana obitelji, kod restorana na jezeru Sabljaci okupile su se obitelji na zajedničko druženje. Ogulinske mažoretkinje nastupile su u novim odorama.


Obiteljsko druženje organizirali su Društvo "Naša djeca" Ogulin i Gradski koordinacijski odbor akcije "Gradovi i općine prijatelji djece" Ogulin uz suorganizaciju Savjeta mladih Grada Ogulina, Hrvatske gorske službe spašavanja - stanice Ogulin, Veslačkog kluba Sabljaci, Biciklističkog kluba "Babaroge" Ogulin, Frankopanskih strjeličara, Izviđačkog odreda "Frankopan", Odbojkaškog kluba Ogulin, Društva za sportsku rekreaciju, Moto kluba "Vještice", Oldtimer kluba Ogulin, Udruge roditelja s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom "Radost" i Udruge slijepih Ogulin. Svaka od ovih udruga predstavila se na današnjom druženju obitelji, a i svi timovi mažoretkinja predstavili su se u novim odorama.

 

Obiteljsko  druženje na jezeru Sabljaci


Uz organizatore i suorganizatore, mnogi sponzori su pomogli današnje obilježavanje Dana obitelji, pa im se predsjednica Društva "Naša djeca" gđa. Ljiljana Kaurić svima pojedinačno zahvalila.

Dan obitelji, na preporuku Glavne Skupštine Ujedinjenih naroda u svijetu se neprekidno obilježava od 1994. godine, kojeg su tada i Ogulinci počeli obilježavati na Kneji, a zadnjih nekoliko godina na prostoru Jezera Sabljaci kod restorana Hrvatskog olimpijskog centra.

Još fotografija >>>>

{youtube width="510" height="410"}I69cMS7HNN4{/youtube} 
Video isječci sa druženja na Danu obitelji

ip

Google

Popularno

 

Zbog lošeg vremena odgađa se

obilježavanje Dana obitelji.

 

OBJAVA BIRAČIMA

 

Projekt Susret s rijekomJavni poziv 23. Smotra izvornog folklora Karlovačke županije Igra kolo 2019.

 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza