Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

G  R  A  D     O  G  U  L  I  N
O  B  J  A  V  L  J  U  J  E

Izlaže se na javni uvid Prijedlog II. izmjena i dopuna Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ogulina.

 
      Javni uvid u Prijedlog II. izmjena i dopuna Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ogulina započinje dana 19. studenog i traje do 4. prosinca 2009. godine.  

      Uvid u Prijedlog II. izmjena i dopuna Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ogulina, s popratnom dokumentacijom, može se u navedenom periodu izvršiti radnim danom od 9.00 - 13.00 sati u prostorijama Gradske vijećnice Grada Ogulina, Ulica B. Frankopana 11, I. kat – Velika dvorana.

      Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na Prijedlog II. izmjena i dopuna Programa najkasnije u roku od 8 dana od isteka javnog uvida, a o čemu će odlučiti Gradsko vijeće u roku od 30 dana.

      Prigovori na Prijedlog II. izmjena i dopuna Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ogulina moraju biti čitko napisani, uz ime i prezime, te adresu podnositelja, te se dostavljaju u Grad Ogulin, Upravni odjel za financije, upravu i samoupravu, B. Frankopana 11, Ogulin, zaključno do 14. prosinca 2009. godine.
 

GRAD OGULIN   
 
Isti članak u PDF-u >>>> 


Google
 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik