Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Pravni fakultet u Rijeci pokrenuo je prošle akademske godine poslijediplomski jednogodišnji specijalistički studij Pravo europskih integracija, koji je odslušalo preko 40 polaznika. Budući da je u tijeku upis druge generacije studenata, bila bih Vam zahvalna ukoliko biste na web stranici Vašega grada objavili informaciju o upisu na navedeni specijalistički studij. Obavijest može biti slijedećeg sadržaja:
 
Na Pravnom fakultetu u Rijeci u tijeku je upis na poslijediplomski specijalistički jednogodišnji studij PRAVO EUROPSKIH INTEGRACIJA. Detaljnije informacije o uvjetima upisa iz Natječaja nalaze se na web stranici Pravnog fakulteta u Rijeci (http://www.pravri.hr). Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. 091 204 7156 ili 091 548 4136.

Sveučilište u Rijeci je studente poslijediplomskih studija odlučilo potpomognuti dodjeljivanjem kredita. Više informacija o uvjetima i postupku dodjeljivanja kredita možete naći  u Pravilniku o kreditiranju studenata Sveučilišta u Rijeci koji je objavljen na web stranici Sveučilišta u Rijeci (http://www.uniri.hr/files/studenti/kreditiranje _studenata/PRAVILNIK_O_KREDITIRANJU_STUDENATA_procisceni_tekst.pdf).

Kako je sustavno obrazovanje pravnika u tijelima lokalne samouprave od velike važnosti, molila bih Vas da nam pomognete u oglašavanju ovog studija.
 

Predstojnica Zavoda za europsko i usporedno pravo
prof. dr. sc. Vesna Tomljenović              


Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik