Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Nakon konstituirajuće sjednice održana je i druga, rekli bi, rutinska sjednica Gradskog vijeća koja je održana u utorak 16. travnja 2019.
Sjenici si bili nazočni svi vijećnici Gradskog vijeća. 2. sjednica je i prva održana korištenjem sustava e-Sjednica Grada Ogulina.


Na dnevnom redu bilo je 12 točaka sve vezane za osnivanje radnih tijela Gradskog vijeća. Tako je osnovan odbor za Statut, poslovnik i normativne djelatnosti, za financije i gradski proračun, za međunacionalne odnose, gospodarski razvoj grada , graditeljstvo prostorni razvoj i promet i veze, odbor za društvene djelatnosti, za umirovljenike, branitelje, te komisije : za imenovanje ulica i trgova, za privremeno korištenje stanova i Gradsko povjerenstvo za procjenu štete od elementarnih nepogoda. Kako je sastav odbora bio već ranije dogovoren sve odluke o osnivanju i imenovanju odbora prihvaćene su jednoglasno.
Jedino je na aktualnom satu na početku sjednice, bilo burno. Vijećnici su postavljali pitanja gradonačelniku vezano za rekonstrukciju ceste Hačko –Bolnička , imenovanje novoga direktora u Vodovodu i kanalizaciji, skidanje križeva i slika Franje Tuđmana na biralištima za vrijeme zadnjih izbora, plaćanju objava na Ogportalu, o uspjehu projekta izrade štandova za prodaju na kućnom pragu, o natječaju za financiranje udruga, koji bi trebao donijeti promjene, te o otkazima ugovora o radu , nekim zaposlenicima u SKG-u , po nacionalnoj osnovi. Gradonačelnik je odgovarao vijećnicima, iako su neki tražili i pisani odgovor.
Sjednica je završila u 18 sati i 8 minuta.

Google

Popularno

 

Zbog lošeg vremena odgađa se

obilježavanje Dana obitelji.

 

OBJAVA BIRAČIMA

 

Projekt Susret s rijekomJavni poziv 23. Smotra izvornog folklora Karlovačke županije Igra kolo 2019.

 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik