Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Nakon provedenih prijevremenih izbora i dobivenih konačnih rezultata izbora za Gradsko vijeće Grada Ogulin, predstojnica Ureda državne uprave u Karlovačkoj županiji Ines Pavlačić sazvala je konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća za petak 5. travnja  2019. u 17,00 sati.


Prema sazivu sjednice najprije je izabrana Mandatna komisija u koju su izabrani Momir Jakšić predsjednik , Petra Milanović i Mirela Milanović članovi.
Prema izvješću predsjednika Mandatne komisije u Gradsko vijeće Grada Ogulina izabrano je 17 vijećnika , i to: 9 vijećnika sa liste SDP-a, 6 vijećnika sa liste HDZ-a i koalicijskih partnera, 1vijećnik sa  liste SDSS-a   i 1 vijećnik sa liste DSS-a.
Izborom Odbora za izbor i imenovanje,  u koji su izabrani Filip Šehović predsjednik,  Ljiljana Gračanin , Miodrag Matijašić, Hrvoje Magdić i Neven Vujnović članovi, pristupilo se izboru predsjednika Gradskog vijeća. Prijedlog SDP-a potpisalo  je 9 vijećnika te je za predsjednika Gradskog vijeća izabran  Marinko Herman. Za potpredsjednike Gradskog vijeća izabrani su Zlatko Mrvoš iz reda predstavničke većine i  Zlata Kurelac iz reda predstavničke manjine .
Vijećnicima se obratila sa čestitkama povjerenica Vlade RH Marina Kolaković i gradonačelnik Dalibor Domitrović.
Sjednicu je zaključio novi predsjednik Marinko Herman u 17 sati i 58 minuta.

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik