Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Grad Ogulin i tvrtka Suhomont d.o.o. iz Vinkovaca su prošli tjedan potpisali ugovor vrijedan 1,15 milijuna kuna za nastavak radova na rekonstrukciji zgrade Pučkog otvorenog učilišta. Od tog iznosa 800 tisuća kuna je sufinancirano od strane Ministarstva kulture, a 350 tisuća kuna, odlukom povjerenice, iz proračuna Grada Ogulina. Ova faza radova obuhvaća dovršetak svih prostorija osim glavne dvorane.Uz spomenutih 350 tisuća kuna prijedlogom proračuna za 2019. godinu planirano je i dodatnih 1,5 milijuna kuna s kojima bi se financirali radovi u glavnoj dvorani Pučkog učilišta. Nakon toga za potpuni dovršetak rekonstrukcije će trebat još dodatnih 4,5 milijuna kuna.

Kako bi osigurali tih 4,5 milijuna kuna za potpuni dovršetak uređenja zgrade Pučkog otvorenog učilišta jučer su gradonačelnik Dalibor Domitrović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Blanka Poljak Franjković i koordinator projekta Željko Gračanin posjetili Ministarstvo kulture. Tamo su se sastali s državnim tajnikom Krešimirom Partlom i višim stručnim savjetnikom u odjelu za praćenje projekata EU Davorom Jakovcem s kojima je načelno dogovoreno da će Ministarstvo kulture i u 2020. godini, u kojoj je planiran dovršetak radova, financijski pratiti projekt.

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik