Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Radovi na trećoj fazi rekonstrukciji dijela prometnice od Hačka do Bolničke bliže se kraju. U tijeku su pripremni radovi za asfaltiranje i krajobrazno uređenje. Postavljaju se rubnjaci, kanalice i zbija se podloga.
Radovi na rekonstrukciji ulice su započeti 2017. godine. Izvođenje radova na produžetku ulice P. Preradovića između B. Frankopana i Bolničke ulice u Ogulinu se izvodi u fazama, sukladno financijskim mogućnostima Grada Ogulina.Prva faza vrijedna 70 tisuća kuna, kojom je aktivirana građevinska dozvola, a odnosila se na uređenje ulaza u naselje Struga, a dovršena je 2017. godine. Druga faza radova vrijedna 1,3 milijuna kuna, koja se odnosila na izgradnju armiranobetonskih zidova i postavu pocinčanih cijevnih propusta, dovršena je u rujnu prošle godine. U tijeku je treća faza radova koja se odnosi na dovršetak nasipa prometnice i izvedbu kolničke konstrukcije. Na natječaju je, isto kao za prvu i za drugu fazu radova, najpovoljniji ponuđač bila tvrtka “GTM-GAVAN” d.o.o. Vrijednost treće faze iznosi 1,9 milijuna kuna, a rok za dovršetak radova je 15. travanj ove godine. Stručni nadzor nad sve tri faze je tvrtka “Planum” d.o.o. iz Karlovca.

Nakon toga slijedi IV. faza radova koja obuhvaća izgradnju parkirališta kod nebodera i produžetak do k.č. 4530 k.o. Ogulin dužine 45 m procijenjene vrijednosti 700.000,00 kuna te završna V. faza koja se odnosi na spoj dužine 50 m do Bolničke ulice vrijednosti 500.000 kuna. Time bi radovi po ovoj građevinskoj dozvoli bili potpuno završeni.

Ukupna vrijednost radova po svim fazama iznosi 4,5 milijuna kuna.

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik